Back To school April 12 (NEW SCHEDULE)

Back To school   4/12 /21

NEW Schedule ALERT :

 We are so excited for you to return Bulldogs! Paw Print

Please find the following information below: 

  • All students must wear a mask at all times except lunch and their mask has to cover their nose and mouth at all times.  Gators are not allowed as a mask. 
  • All students must walk on the right side of the hallway and follow designated pathways to classes, remaining 6 feet apart at all times. 
  • Students may not wear hats or hoods. 
  • Students may only have 1 earbud/headphone in/on at a time. 
  • The schedule for all students can be found by clicking here and below! 
  • A lot of information can be found in this presentation.
  • There are three informational videos that can be found on our facebook page and they are illustrated here and can be found below. 

 

 

Time

Length

Class

8:30 - 9:00

30 min

Student Arrival

9:00 - 10:25

85 min

1st Period

9:00 - 9:25 Asynchronous Learning (SA option)

9:25 - 10:25 Synchronous Learning (Virtual and F2F)

10:35 - 12:15

100 min

2nd Period

10:35 - 11:35 Synchronous Learning (Virtual and F2F)

11:35 - 12:15 Asynchronous Learning & Lunch (SA Option)

12:25 - 1:45

80 min

3rd Period

12:25 - 12:45 Asynchronous Learning (SA Option)

12:45 - 1:45 Synchronous Learning (Virtual and F2F)

1:55 - 3:15

80 min

4th Period

1:55 - 2:55 Synchronous Learning (Virtual and F2F)

2:55 - 3:15 Asynchronous Learning (SA Option)

3:15 - 4:00

45 min

Student Dismissal

     

Clarifications

Asynchronous Learning

During this time, in-person students would be in teacher classrooms, but teachers will be working with individual or small groups of students.

Synchronous Learning (Virtual and F2F)

This time would be used for direct instruction for all students (Virtual and F2F)

Staff Hours

8:00 - 4:00

Student Hours

9:00 - 3:15